Balatoni bor és burger farsang idején


2024.02.07 - Balatonica
bor és burger

A balatoni vendéglátók a téli Balaton népszerűsítésének jegyében idén az átlagosnál is komolyabban veszik a farsangi szórakoztatást. Két olyan február 17-i gasztró eseményt ajánlunk a figyelmetekbe az északi parton, ahol akár jelmezbe is öltözhettek.




FARSANGI BORKÓSTOLÓ A TAGYON BIRTOKON

Egy nap tele szórakozással, gasztronómiai élvezetekkel és családi programokkal a Tagyon Birtokon. És hogy mi mindennel várnak titeket? Lesz egész napos kézműves foglalkozás, boszorkány kereső játék és boszorkányégetés, traktorozás és jelmezverseny, valamint borkóstolók 4 turnusban. Gasztró vonalon készülnek még csörögefánkkal, erdei gombás mangalicapörkölttel, kézműves keménysajttal. Mind a tíz ujjatokat megnyaljátok majd!

 

BITANG BURGER FARSANG ALSÓÖRÖN

Felnőtt jelmezverseny és interaktív gyermekprogramok a Bitang Burger & Coffee Shopban. A gyerekeket csodás kézműves kincsekkel várják. Farsangi játékokat és maszkokat fognak készíteni. Később a Balatoni Mesék interaktív zenével teli előadása következik. A mese második részében a gyerekekkel folytatva alkothattok meg egy igazi misztikus mesét. A felnőttek 10% kedvezményt kapnak, ha jelmezben érkeznek! A nap folyamán csodás ételek és finomságok várnak benneteket. Ezt nehéz lesz kihagyni.

 

Forrás: FB-oldalak, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> FARSANGI KARNEVÁLOK SZERTE EURÓPÁBAN

>> HOGY KÉSZÜL A HAGYOMÁNYOS FARSANGI FÁNK?