Balatonlellére is ellátogat a Magyar Nemzeti Cirkusz


2022.03.21 - Balatonica
Balatonlellére is ellátogat a Magyar Nemzeti Cirkusz

Két év kihagyás után újra országos turnéra indul a Magyar Nemzeti Cirkusz; a társulat nyitóelőadásán ukrán menekülteket látnak vendégül a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központtal és öt civil szervezettel közösen Budapesten, a Pólus Center parkolójában.




Fontos újdonság, hogy ebben az évben először nem szerepelnek vadállatok a műsorban. A cirkuszi munkából végleg kivont állatokat a nagykőrösi Richter Safari Parkban helyezték el. A műsorban azonban továbbra is fellépnek az olyan népszerű állatok, mint Alex & Romy Jostmann uszkár kiskutyái, Richter József cirkuszigazgató púpos tevéi, és bemutatkozik a cirkusz legújabb lovas produkciója is.

Lesznek akrobataszámok, először lép porondra Magyarországon Michael Ferreri, a Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál bronzdíjas zsonglőre. Vakmerő ugrásokat mutatnak be a Gerling Csoport tagjai, akik biztonsági kötél és védőháló nélkül formázzák meg a hétszemélyes piramist. Duo Rebels görkorcsolya produkciója mellett Stevie és Jones Caveagna, Olaszország ismert komikusai gondoskodnak a jó hangulatról.

Az országos turné további állomásai Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Békéscsaba, Kiskunfélegyháza, Szentes, Szeged, Balatonlelle, Székesfehérvár, Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Szombathely, Pápa és Veszprém lesznek.


Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz facebook oldala