BALATONICA Fusion open air party - Badacsonytomaj - 2022.08.13.


2022.07.19 - Szalontai László
BALATONICA Fusion open air party - Badacsonytomaj - 2022.08.13.

A Balatonica elhozza Ibiza hangulatát. Marga Sol, Darles Flow, Numbred, Rizkid garantálják a nyár egyik legjobb organic/melodic/deep house buliját. Gyere el Badacsonytomajba a frissTeraszra, és légy részese a páratlan élménynek!




Augusztus 13-án, szombaton Badacsonyban indítjuk útjára a Balatonica zenei projektjét, ahol Marga Sol és Darles Flow képviselik az Ibizai életérzést, a napsütést és a perzselő nyári este hangulatát, Numbred és Rizkid pedig a magyar elektronikus zenei szcénát. Az egykor tomboló, mára pedig barátunkká szelídült vulkán lábánál indítjuk a partit 18:00-kor a frissTeraszon, így már a naplementét is egy tökéletes zenei aláfestéssel élvezheted, de táncra is perdülhetsz, hiszen a melodic house gyöngyszemekkel vezetjük fel az est további részét. Miután a holdfény és a csillagok ragyogják be az eget, rákapcsolunk és az organic és deep house hullámain egészen a progresszív és break irányzatokig is eljutunk. Egy mesterien felépített elektronikus zenei élményben lehet részed, fantasztikus Dj-kel, mosolygós emberekkel, helyi borokkal és streetfood fogásokkal. Koronázd meg a nyarat egy szabadtéri bulival, ahol a Balatonica Chillout és Uplifting Rádió a garancia arra, hogy minőségi house zenét kapsz cserébe.

Jegyek már kaphatók!

Marga Sol

Korunk egyik legnagyobb elektronikus zeneszerzője, aki 18 saját albumot tudhat magáénak és legalább 5000 válogatáson szerepelnek a zenéi. Lemezlovas karrierjét Ibizán kezdte, azóta a világ minden pontján zenélt a legnagyobb klubokban.

Darles Flow

Az M-Sol Records elektronikus zeneszerzője egyedi deep house stílussal. Atmospheric dallamokkal, mély ütemekkel, változatos hangszereléssel és vokállal invitál Darles belső univerzumába.

 

Rizkid

Több mint 20 éve tevékenykedik aktív dj-ként. Dj szettjeiben és rádiós mixeiben megtalálhatóak a funk, a soul és a hip-hop gyökerek, de a rá talán leginkább jellemző deep és tech house ugyanúgy, mint a dinamikus főidős zenék és sok törtes, breakes téma is. Több mint 10 éve tagja a legendás The Debut csapatnak mint Dj és később mint munkatárs, az abból leágazó Cinematiné sorozatnak, és a budapesti Cinema Hall clubnak. Mixeit rendszeresen hallhatjuk a PaksFM-en és a Balatonica Chillout és Uplifting Rádión.


Numbred

A 2000-es évek elején kezdett az elektronikus zenével foglalkozni. A legendás Home klubban indult a pályafutása, majd azt követően Magyarország számtalan partiján megfordult. 2010-től tagja volt a JustmusicFm Hello Sundays nevű műsorának, de a PrimeFm-en is hallhattuk szettjeit. Korábban a progresszív house hangzásokat kedvelte, mára inkább a melodic, organic house áll közel hozzá. Manapság a 360 Bar, Esetleg Bisztró, Akvárium Terasz, Pavilon Bar Dj pultjai mögül hallgathatjuk szettjeit. 2019 óta állandó tagja a Balatonica Chillout és Uplifting Rádió csapatának, ahol minden szombat este hallható ‘When the Night Falls’ saját műsora.

 

KAPCSOLÓDÓ

>> Marga Sol: Zenével ünnepelni a naplementét
>> "Engedd, hogy mi szolgáltassuk a filmzenét életed felemelő pillanataihoz!"