Így fogyaszd a Balatonicát


2022.05.15 - Balatonica
Így fogyaszd a Balatonicát

Közel 5 éve sugároz chillout és lounge zenéket a Balatonica Rádió, április óta pedig már cikkekkel is találkozhatsz a balatonica.hu oldalon.




A Balaton inspirálta zenei és írott tartalmakkal célunk, hogy segítsük a töltekezést, az ellazulást, valamint bemutassuk az élet felemelő és örömteli pillanatait. A zenei témák mellett életmóddal, gasztronómiával, sporttal, építészettel, designnal és irodalommal foglalkozó könnyed, de igényes cikkeket olvashatsz elsősorban a balatoni régióból.

A legteljesebb felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy a cikkek olvasásához hallgasd a Balatonica Rádiót, amit az oldal tetején található „play” gombbal indíthatsz el.  Ha megtetszett egy szám, az indító gombtól jobbra láthatod, ki az előadó és mi a szám címe. A rendelkezésedre álló sávszélességtől függően kiválaszthatod, hogy normál (normal, 96 kbps) vagy magas minőségben (high quality, 160 kbps) szeretnéd hallgatni a rádiót. Mobilnetes hozzáféréssel inkább a normál bitsűrűséget javasoljuk, míg wifi, vagy vezetés internet esetén a magasabb minőség a jobb választás.

Számítógépről nézve a legaktuálisabb anyagainkat a nyitóoldal tetején találod két nagy kép kíséretében. Tőlük jobbra további friss cikkeket olvashatsz, lejjebb görgetve pedig még több tartalom látható. Ezek alatt már rovatokba gyűjtve kínáljuk neked a tartalmakat. 


A Szabadidő rovatba kerül minden olyan cikk, ami a Balatonnal és annak tágabb környezetével kapcsolatos: kultúra, vízügy, filmes témák, történeti érdekességek, portrék, ünnepek, pályázatok. Visszhang rovatunkban zenei tartalmakat találsz: interjúkat és portrékat, zenei programajánlókat, fesztiválokat. A Sport rovat éppen az, amit a neve is sugall, itt van minden, ami a Balaton körüli sportélettel kapcsolatos. Olvashatsz kerékpározásról, horgászatról, futásról, vízi sportokról, balatoni sportolókról, valamint szurkolói eseményekről. Az épített környezettel kapcsolatos cikkeink a Terek és tárgyak elnevezésű rovatba kerülnek, míg a Balatonnal kapcsolatos irodalmi tartalmakat, könyvajánlókat, szerzői interjúkat a Kötelező olvasmányban találod. 

Bárhova is navigáltál az oldalon, a középen található nagy Balatonica logóval mindig visszatérhetsz a főoldalra.


A balatonica.hu elérhető asztali gépről vagy mobilról. Ha pedig éppen csak kellemes zenéket hallgatnál, megteheted a mobilalkalmazásunkon keresztül is, amit Radio Balatonica néven találsz az alkalmazásboltokban. Szeress minket facebookon és az Instagramon, oszd meg bátran tartalmainkat!
A Balatonicát fogyaszthatod télen-nyáron, hóban és esőben, vízparton vagy útközben, külföldön vagy belföldön. A felemelő élményért pedig fogyaszd mértéktelenül!