ZÓRA élménykoncertje a gyenesdiási moziban


2023.09.08 - Balatonica
zóra koncert plakát

A Fonogram-díjas ZÓRA zenéje az avant-pop, az alternatív és filmes hangzásvilágok körül forog, folyamatosan feszegetve a műfaji határokat. Szuggesztív előadásmódját és mély érzelmekkel teli dalait a gyenesdiási közönség elé tárja szeptember 21-i koncertjén a Ligetplex Cinemában.




A Los Angelesben és Magyarországon élő énekes-dalszerző Urbányi Zóra Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának nagysikerű feldolgozásával hívta fel magára a figyelmet 2021-ben, majd ugyanebben az évben megjelent első saját magyar nyelvű dala, a Mámor. A Youtube-on többmilliós lejátszást elérő felvétel sikerét hamar követték teltházas koncertek, többek között a Magyar Zene Háza, az A38 hajó, és legutóbb a Momkult színpadán. Idén a Forbes magazin beválogatta a 30 sikeres magyar 30 alatt listájába, és nyáron megjelent új magyar dala, az Elmentél.

 

 

Az angol és magyar nyelvű dalokat egyaránt szerző ZÓRA közvetlen, spontán színpadi jelenlétével a saját világába invitálja a legtávolabb ülő nézőt is: egy jelenség az érzékiség és az indulat határán. Őszi koncertjeinek első állomása Gyenesdiás lesz, amely egyúttal az első fellépése Zalában, illetve a Balaton parton, egy különleges helyszínen, a gyenesdiási mozi egyedi audiovizuális élményt nyújtó nagytermében. 

 

Forrás és fotó: Facebook esemény

KAPCSOLÓDÓ

>> HANGULATFOKOZÓ DALOK AZ IDŐJÁRÁSRÓL

>> A BALATON-FEELING GYEREKSZEMMEL