Szavazz a kedvenc balatoni helyedre!


2023.11.01 - Balatonica
anya és gyerekek mólón vízparton

A Nők Lapja ikonikus hetilap idén első alkalommal hirdette meg Travel Awards versenyét, amelyben a turizmus szektor szereplői (szállodák, éttermek, utazási irodák, rendezvényhelyszínek) szállnak ringbe az olvasók szavazataiért. A balatoni helyeknek külön kategóriát nyitottak.




A szeptember 18-án elindult nevezési időszak lezárulta után, október eleje óta még tart az online szavazás, amelynek során az olvasók az egyes alkategóriákba benevezett partnerekre tehetik le voksukat saját preferenciáik, tapasztalataik alapján. A nyertesek pedig egy éven át szabadon használhatják kommunikációjukban a Nők Lapja Travel Awards 2023 logót.

A szavazást kiemelkedő médiaértékű és elérésű marketingkampány kíséri a Central Média portfóliójának print, online és social felületein. A Nők Lapja hetilap célja, hogy felhívja olvasói figyelmét a hazai turisztikai célpontokra és azok értékeire. Külön kategóriába kerültek a budapesti, a vidéki és harmadik csoportként a balatoni szolgáltatók.

A balatoni régióban családbarát szállodák, wellness szállodák, legjobb programokat kínáló szállodák, szállodai éttermek, legvendégbarátabb személyzet, valamint skybarok és rooftop bárok versengenek egymással. Szavazni 2023. november 21-ig lehet. A szavazók között másnap (nov. 22-én) értékes nyereményeket sorsolnak ki!

 

Forrás: turizmus.com, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> MILLIÓS FŐDÍJ A FOTÓVERSENY GYŐZTESEINEK

>> X. BAKONY EXPO AZ ERDŐK VÉDELMÉBEN