Nyitott pincék Rezi Szőlőhegyén


2023.07.01 - Balatonica
szőlő tőke sor

Ma este, július 1-én 6 órától Rizlingország Ünnepére hívnak a Rezi Szőlőhegy szőlősgazdái, ahol a borkóstolók mellett kulináris és kulturális programokkal várnak mindenkit. Ízleld meg a helyi termelők méltán híres fajtáját, de a többi különleges nedűt se hagyd ki!




Ahány forrás, annyi eredetmegjelölés. Egy azonban biztos: az olaszrizling hazánk egyik legelterjedtebb szőlőfajtája. Látogass el idei hagyományőrző borünnepünkre, légy részese Te is a nyár egyik legjobb rendezvényének!

Helyszínek és programok:

I. Bakos Family Winery (Nagycomai út)

Borkóstoló. 18.00 - 24.00 óra között Bakos Roli előadóművész gondoskodik a fergeteges hangulatról. A műsorban mulatós, pop-rock, nemzetközi és magyar slágerek hangzanak el.

II. Czimondor Pincészet (Kápolna sor)

Borkóstoló. Az este folyamán Jimmy Retro Disco-jával várjuk kedves vendégeinket.

III. Takács Zsolt Pincészete (Kiscomai út)

Borkóstoló. 18.00 órától szóljon a rock!

IV. CseRoSajt Sajtmanufaktúra (Kiscomai út)

Különleges sajttálak, Rézi Néni Szörpjei és a Kelemen Kenyere Pékség termékei kóstolhatók. 19.00 órától Karikó Tibor gitáros bontja a csendet, előadásában népszerű dalok csendülnek fel.

V. Rizling Büfé (Nagycomai út)

Házias ízekkel, sült kolbásszal és pörkölttel várják a vendégeket a Rezi Rizlingország Szőlészeti, – Borászati, – Turisztikai Hagyományőrző és Kulturális Egyesület tagjai a Szőlészeti és Borászati Hagyományok Háza és Gyümölcsfeldolgozó előtt.

Látogass el az összes helyszínre okostelefonod segítségével! A helyszínen a plakátokon található QR kódokkal is tájékozódhatsz majd a programokról!

 

Forrás: funzine.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> MEGNEVEZTÉK A BALATON BORRÉGIÓ IDEI LEGJOBBJAIT

>> SZÍNES-ILLATOS-ÍZES LEVENDULA HETEK TIHANYBAN