Múltidéző táncmulatság a rádpusztai élménybirtokon


2024.02.15 - Balatonica
gatsby party

Egy este, amely visszarepít a híres '20-as évek csillogó világába. Február 24-én érkezz jelmezben a Rádpuszta-Gasztro Élménybirtokra, élvezd az estét, táncolj ameddig bírsz! Ha eddig lemaradtál a farsangról, pótold be a szezon legexkluzívabb balatoni jelmezbáljával.




A Gasztro Élménybirtok Balatonlelle-Rádpusztán magában foglal egy csárdát, egy borospincét, egy panziót, egy rendezvényházat és egy lovardát. A Rádi-tavakkal körülölelt a Balatontól csekély 3 km-re található, az M7-es autópályától alig 800 méterre.

A Somogy megyei település már a X. század közepére lakott volt. Rádpusztán található a XIII. században késő-román stílusban, faragott homokkőből és téglából épült Árpád-kori templom feltárt romja, mely nyáron zenés kamaraesteknek ad otthont és tökéletes helyszínként szolgál esküvői szertartások levezénylésére. Nevét állítólag I. István királyunk feleségének, Gizellának köszönheti, aki egyik hőn szeretett bajor lovagjának fiáról, Rádról nevezte el.

Az alig százötven lelket számláló zsáktelepülésen egy 6,5 hektáron elterülő idegenforgalmi központ jött létre az 1997-es felújításokkal. A csárdában a hagyományos magyar ételekből áll össze a kínálat, a közel 200 éves Magyar Borok Pincéjében megtalálható a magyarországi 22 borvidék lenyomata, miközben a hazai pezsgőket és eredetvédett pálinkákat is végigkóstolhatjuk. A birtok számos szolgáltatásköre mellett a kényelmes panzió és az impozáns rendezvényház biztosít helyszínt a különböző rendezvények és programok, így a NAGY FARSANGI PARTY lebonyolítására is. Részletek itt.

 

 

Forrás: radpuszta.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> BALATONI BOR ÉS BURGER FARSANG IDEJÉN

>> AUTÓS FARSANG BOGLÁR-LELLÉN FLÚGOS FUTAMMAL ÉS NYEREMÉNYEKKEL