Kedvezményes Kultkikötő-jegyek a karácsonyfa alá


2023.12.11 - Balatonica
színházi széksorok

A KULTKIKÖTŐ csapata egész ősszel azon dolgozott, hogy a karácsonyi ajándékvásárlás idejére elérhetővé tegye a 2024-es nyári programkínálatát. Ennek köszönhetően most akár 25%-os kedvezménnyel válogathattok az egyedülálló kulturális élmények közül a következő balatoni strandszezon idejére.




A KULTKIKÖTŐ ünnepi kedvezményei segítenek abban, hogy megtaláljátok a tökéletes élmény-ajándékot a szeretteiteknek. A jövő évi fellépők között sokak kedvencei szerepelnek. A GRUND vígszínházi fiúzenekar Balatonbogláron koncertezik, Mucsi Zoltán vagy Grecsó Krisztián életrajzi stand-up estjét Balatonszárszón érhetitek utol, ugyanitt Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós közösen rögtönzött KÁRTYAJÁTÉK-estjére is benevezhettek, a Budapest Bár szívderítő és szívbemarkoló zenei összeállítással rukkol elő Alsóörsön, de lesznek az egész családnak szóló, valamint hagyományosabb és kísérletibb zenés-színházi produkciók is. Érdemes csemegéznetek az egyedi ajánlatok közül.

A meghirdetett produkciókra december 31-ig garantáltan a legolcsóbb áron vásárolhattok jegyet – ez akár 25 százalékos kedvezményt is jelenthet. Az egyes előadásokra vonatkozó konkrét kedvezményről a produkciók oldalán tájékozódhattok, az alábbi linken.

 

 

Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> BALATONFÖLDVÁRON MEGÚJUL A KULTKIKÖTŐ SZÍNPADA

>> ÜNNEPI SZÍNHÁZI AJÁNLATOK A BALATONNÁL