Áprilisi sportnapok a Balaton mindkét partján


2024.04.07 - Balatonica
sportóra edzés

Az áprilisi enyhe idő behívja a jobbnál jobb sportnapokat, pontosabban a szabadba csábítja emberek tömegeit. A következő hetekben a balatonfüredi Generali Run futásra és a Balatonbogláron megrendezendő duatlon bajnokságra lehet regisztrálni.




MARATONMAN 2024 BALATONFÜRED

Generali Run ismét Balatonfüreden! A résztvevők összesen négy táv közül választhatnak, mert 2024-ben is visszatér a MARATONI táv, amely a félmaratoni táv mellett váltóban is teljesíthető. A szurkolózónának, a versenyközpontnak és a rajtzónának továbbra is a gyönyörű Vitorlás tér ad otthont. A szurkolózónának, a versenyközpontnak és a rajtzónának a gyönyörű Vitorlás tér ad otthont. Várnak titeket 2024. április 13-án Balatonfüreden!

 

 

DUATLON BAJNOKSÁG

A duatlon verseny futásból, kerékpározásból, majd ismét futásból áll. Az egyes részeket pihenő nélkül kell teljesíteni, és a versenytípusok közti idő is beleszámít a végeredménybe. A versenyt megrendezhetik egyéni és csapatszinten is, különböző távokon. 18 éves kor felett általában 40 kilométer kerékpározás és 10, illetve 5 kilométeres futás teljesítendő. Balatonbogláron: április 27- 28-án rendezik a X. BÚI Duatlon Utánpótlás és Sprint Országos Bajnokságot.

 

 

Forrás: programturizmus.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> 3 DIÉTA, HOGY JÓL MUTASSUNK A STRANDSZEZONBAN

>> TAVASZI FUTÓKALAND BALATONSZÁRSZÓN