A Telekom ingyenes fesztiválturnéja a Balatont is érinti


2023.06.09 - Balatonica
mobil zene emberek fesztivál

A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom: június 1. és augusztus 20. között várják a szórakozni vágyókat országszerte. Az ingyenes rendezvény két alkalommal eljut a Balaton partján nyaralókhoz is.




Június elején elrajtolt a Telekomosok Fesztiválja. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. Az ötlet akkor született, amikor kiderült, hogy elmarad az idei Telekom VOLT Fesztivál, a szponzorok viszont úgy gondolták, jó lenne, ha létrejönne helyette valami más. A vállalat célja emellett, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa előfizetőik számára, hogy élménydús nyaruk legyen. 

 

 

Az ingyenes élménysorozat listája folyamatosan bővül, az alábbi programokra a Telekom ügyfelei már biztosan megtalálják a belépőjüket a Telekom alkalmazásban:

  • 2023. június 23. – Budapest, Hármashatár-hegy – nyárindító

  • 2023. július 1. – Gyulakeszi, Papillon – Zenés piknik

  • 2023. július 8. – Pécs, Janus Pannonius Múzeum kertje – Telekom Electronic Beats X Fényfesztivál

  • 2023. július 15. – Balaton, Telekom Electronic Beats X Hotelbuli

  • 2023. július 22. – Dömös, Danu kemping – Medencés glampingbuli

  • 2023. július 29. – Tisza-tó – SUP Jóga

  • 2023. augusztus 6. - Budapest, Népsziget – Carson Coma Akusztik Trió

  • 2023. augusztus 12. – Hortobágy – Csillagles élőzenével

  • 2023. augusztus 19. – Siófok, Bamboo Sziget – Lebegő sziget buli

A fesztivál keretében nem csak ingyenes programokon vehetnek részt a Telekom-ügyfelek, de exkluzív kedvezményekhez is hozzáférhetnek, legyen szó belföldi vonatozásról, európai buszos útról, vagy a Paramount nyári mozi szabadtéri vetítéseiről.

A Magyar Telekom az anyavállalatával, a Deutsche Telekommal közösen kifejezetten a fiatalok számára további élményekkel is készül. Az elmúlt évek folyamatos krízisei, a növekvő gazdasági, környezeti és társadalmi nyomás miatt ez a korosztály nem tudja úgy megélni a fiatalságát, ahogy az a korábbi generációknak megadatott. Hogy ez mégse legyen teljesen így, a vállalat a Z generációs ügyfelei között 11 európai fesztiválra sorsol ki belépőjegyeket. Azok a fiatalok pedig, akik nem bíznák a szerencsére a nyári bulikat, jelentkezhetnek a Fesztivál Kreátor programba, amelyben június 13-ig olyan fiatalokat toboroznak, akik szeretnének ingyen eljutni az idei év legmenőbb rendezvényeire, fesztiváljaira és végigbulizni a nyarat, cserébe pedig szívesen tudósítanak, készítenek tartalmakat ezekről az élményeikről.

 

Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> LÁTVÁNYOS KLIPPEL HOZZA EL A NYARAT A BELAU

>> EZEK KEDVENC ELŐADÓINK LEGDÖGÖSEBB VIDEÓKLIPJEI