Öt távot indít a májusi Tour de Balaton


2024.03.21 - Balatonica
biciklis tábla

Friss arculattal ünnepli tizedik évfordulóját a Tour de Balaton, amely egy szuper balatoni bringás élmény minden korosztálynak. 2024. május 25-én (szombaton) öt kategóriában pattan két kerékre 3000 túrázó a Balaton körül. Április végéig jelentkezhettek!




Öt táv, kétkeréken, minden korosztálynak! A Tour de Balaton egy kellemes bringatúra, nem verseny. Hazánk legnagyobb tókerülő kerékpáros rendezvénye 2024-ben immár a tizedik alkalommal várja a túrázókat a Balaton partjára. Az öt különböző távra ezúttal is 3000 résztvevőt várnak majd.

Az bringás esemény az Ötpróba program pontgyűjtő állomása is egyben! Aki a rendezvényen regisztrált Ötpróbázóként vesz részt, a teljesített távtól függően pontokkal gazdagodik: ezeket pedig idővel garantált jutalmakra válthatja be. Fontos, hogy a nevezéskor ne felejtsétek el megadni az Ötpróba-azonosítószámot, csak ebben az esetben tudjátok igazolni a teljesítést. Ha valaki újonnan szeretne Ötpróbázóvá válni, a Tour de Balatonon is megkezdheti a pontgyűjtést miután regisztrált.

 

 

Forrás: programturizmus.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

4 NAP FUTÁS: VISSZATÉR A BALATON SZUPERMARATON!