Ezüstérmes lett a veszprémi nyitógála


2024.05.07 - Balatonica
ezüst érmék

Az Európa Kulturális Fővárosa Nyitóünnepe ezüstérmet nyert a világ egyik legfontosabb rendezvény- és élménymarketing rendezvényen, az Eventex Awards 2024-on. A Ragyogj! című 2023. január 21-i Megnyitó Ünnep 6 kontinens, 62 országból érkezett 1207 esemény közül érdemelte ki a díjat.




A Veszprém-Balaton régió fényfestményekkel, zenével, különleges koreográfiákkal és látványelemekkel indította útjára az Európa Kulturális Fővárosa programévet, amelyek Veszprém belvárosának utcáit szőtték át, életre keltve a város és a régió történelmét, sokszínűségét és értékeit.

A Ragyogj! nyitóünnep olyan nemzetközi cégek által rendezett eseményekkel szállt versenybe, mint a Lufthansa, a L’Oreal, az AUDI, a Netflix, vagy a Toyota. Az értékelőket lenyűgözték a kiemelkedő események és élmények, az úttörő technológiák és beszállítók, valamint a lélegzetelállító helyszínek. A világ minden sarkából érkezett figyelemre méltó inspiratív esemény.

 

 

A 2009-ben alapított Eventex Awards a kreativitás, az innováció és a hatékonyság ünneplésére jött létre az iparágban, és ma már a rendezvények és az élménymarketing világának legelismertebb nemzetközi díjátadója. A díjak minden évben kiemelik a legjobb eseményeket, márkaélményeket, technológiákat, beszállítókat és helyszíneket a rendezvények világából.

Képriport itt.

 

Forrás: veszprembalaton23.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> VESZPRÉM RAGYOGOTT A MEGNYITÓN