Borzongani Fűzfőre menjetek!


2023.10.18 - Balatonica
töklámpás ijesztget

A Halloween árnyékában vérfagyasztó családi nap a várja a rémségeket kedvelő közönséget a balatonfűzfői Papírgyári Parkolóban október 28-án. A Borzongás Fesztivál fő attrakciójaként a Borzongás-túrát járhatjuk be egy vicces, ijesztő és kreatív feladatokkal tűzdelt útvonalon. Lesz még Horror Hotel, Borzongós Labirintus és Jósda is!




Borzongás Túrán lesznek tűzzsonglőrök, tűzjáték, repkedő boszorkányok, zenészek, táncosok és sok-sok izgalom. Idén is várják Drakula rokonságát, szellemeket, boszorkányokat és a sok-sok beöltözött vidám sereget.

A Horror Hotelben csillárról lógó előadók vidám, látványos és izgalmas előadásokkal várják a vendégeket. A megfelelő öltözetben megjelenő úri közönséget welcome drinkkel köszöntik. A Horror Hotel 21 órakor kezdődő utolsó előadása egy óriási buliba torkollik.

Horrorház tárlatvezetés egy régi földalatti óvóhelyen valósul meg, ami már magában is ijesztő. Ide csak 11 éven felüliek mehetnek be!

Balatoni Bob Szabadidőpark felajánlásából kisvasút fog oda-vissza járni, ingyenesen szállítva a vendégeket a helyszínek között. A rendezvény alapvetően ingyenes, de a színházi- és tárlatvezetések támogatói jegyekért látogathatók.

 

 

Forrás: hellobalaton.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> TÖKÖS FESZTIVÁL BALATONALMÁDIBAN

>> GOMBÓCBÓL SOSEM ELÉG BALATONFŰZFŐN