A Kool & the Gang és Shaggy is fellép Zamárdi új butikfesztiválján


2022.03.25 - Balatonica
A Kool & the Gang és Shaggy is fellép Zamárdi új butikfesztiválján

Új rendezvénnyel bővül a MOL Nagyon Balaton kínálata: a ZamJam néven debütáló butikfesztivál július 28-tól három napon át Zamárdi több helyszínén várja a közönséget zenével, képzőművészettel, gasztronómiával, gyerekprogramokkal és irodalommal. Az esemény házigazdája Till Attila lesz.




Július utolsó napjaiban ZamJam néven hiánypótló programmal bővül a Balaton nyári kínálata - olvasható az index.hu-n. A butikméretű és Zamárdi több pontját érintő minőségi fesztivál fő helyszínére, a vízparti térre a szervezők naponta néhány ezer vendéget várnak, előzetesen is utalva az esemény ünnepi, nyaralást idéző hangulatára. A város többi pontján zajló programok belépőjegy nélkül látogathatók – olvasható a rendezvényt bemutató közleményben.

A MOL Nagyon Balaton színpadon július 29-én egy klasszikus világsztár, a Kool & the Gang a fő fellépő, előttük a Szikora Róbert vezette, idén negyvenedik születésnapját ünneplő R-GO koncertezik. Másnap Geszti Funky címmel Geszti Péter Váczi Eszterrel és a Jazz+Az fúvósaival kiegészülve a művész életművének „alkalomhoz illő” darabjait mutatja be, a Jazz+Az és a Rapülők programját is megidézve. Előtte egy hazai legenda, Charlie koncertezik. A záróest főszereplője a többszörös Grammy-díjas slágergyáros amerikai-jamaicai származású Shaggy lesz. Előtte az osztrák roma-jazz-elektro banda, a Deladap lép fel. A Random Trip csapata vállalta, hogy a műfajhoz illő programmal és vendégekkel készül a színpad nyitó produkciójaként. Velük lesz mások mellett Dés László, Péterffy Lili, Berkes Olivér és Nagy Kristóf is. A ZamJam fő helyszínén ismert DJ-k is jelen lesznek. 

A fesztiválról további részletek ITT olvashatók.